Māra Jansona vieslekcija “Tu esi tas, ko tu ēd!”- Cēsīs un tiešsaistē
Lai atgādinātu, ka katra valsts būs tik spēcīga, cik spēcīgi būs tās reģioni, Biznesa augstskola Turība īsteno projektu “Reģioni iedvesmo”. Tā ietvaros sadarbībā ar augstskolas filiālēm notiek iedvesmojošu cilvēku vieslekcijas no vairākiem Latvijas reģioniem. 26. augustā plkst. 18.00 Biznesa augstskolas Turība Cēsu filiāle aicina uz šefpavāra Māra Jansona vieslekciju “Tu esi tas, ko tu ēd!”. Vieslekcija notiks Cēsu novada Jauniešu mājā (Rīgas iela 23), to būs iespējams vērot arī tiešraidē augstskolas Facebook lapā.
Uzturs ir ļoti svarīga mūsu ikdienas sastāvdaļa. Dažiem ēdiens nozīmē baudījumu, dažiem tā ir tikai “degviela”, lai gūtu enerģiju. Neatkarīgi no tā, kāds ir mērķis, tas, ko mēs ēdam, ļoti ietekmē mūsu ikdienu, pašsajūtu, veselības stāvokli un arī apmierinātību ar dzīvi. Vieslekcijā “Tu esi tas, ko tu ēd!” Māris Jansons skaidros, ar ko atšķiras ēstgriba, izsalkums un apetīte, un kā tas ietekmē mūsu pašsajūtu un izturēšanas. Tāpat šefpavārs stāstīs, kādi produkti un ēdieni ir “Latvijas stiprā puse”, un, vai ir iespējams svētku galds bez rasola?
Šefpavāra Māra Jansona vārds gardēžu vidū Latvijā komentārus neprasa. Viņš ir viens no talantīgākajiem šefpavāriem Latvijā, kas salīdzinoši nesen Rīgas bruģi nomainījis pret Cēsu pilsētas šarmu. Cēsis ir Māra Jansona dzimtā pilsēta, tādēļ likumsakarīgi, ka tieši tur viņš atvēris jaunu restorānu – “Kest”.
Lai lekciju apmeklētu klātienē, aicinām aizpildīt pieteikuma anketu.
Katra persona var reģistrēties tikai vienu reizi un reģistrēt tikai sevi. Atkārtoti aizpildītas reģistrācijas anketas tiks dzēstas.
Informējam, ka vieslekcija tiks fotografēta. Iegūtie materiāli var tikt publicēti.